S Trikolórou k nebi? I to se může podařit s volebními novinami!

17.9. 2020251x

Některé věci nejde brát doslovně, i když bychom samozřejmě rádi, kdyby se Trikolóra vydala do preferenčních výšin. Ale kdo ví, všechno třeba jednou bude! V této chvíli stačí jednoduše zůstat v přízemí a prolistovat volební noviny.

Náš žurnál je dalek formátu někdejšího Rudého práva. Bránit normální svět, či hájit na prvním místě české zájmy, nestojí na tom, kolik se kolem toho napíše písmenek. To, že bohatství vzniká z práce a ne z čerpání dávek nebo dotací, také nevybalancuje počet potištěných stran. Na druhou stranu – je vždy dobré vědět a být v obraze…

Volební noviny Trikolóry v Olomouckém kraji nejsou žádnou podpultovkou. Ovšem v žádné trafice je nenajdete, i když jejich konečná podoba rozhodně nezavdává pražádný důvod se za co stydět. Stačí ale zajít k volebním stanům nebo si počkat, až se octnou ve schránkách.

 Je v nich vše, co je třeba, bez zbytečných kudrlinek a sáhodlouhých tyrád. 

Ale přece jenom malý bonus není nikdy od věci. Tím je v tomto případě návod, jak získat šanci vyhrát vyhlídkový let nad Olomouckým krajem pro 2 osoby, což rozhodně není k zahození. Minimálně pro ty, kteří netrpí závratí už na druhé šprušli žebříku .

Stejně jako plakát je vizitka pořadatele, i volební noviny mají reprezentovat. Nesmí nic chybět ani přebývat, nesmí to být bitva písmenek a obrázků. Jednoduše jsou solidní i důvěryhodné, a zároveň vyvolávají chuť se do nich začíst. 

Už víte, co dnes píšou?

Komentáře